Понеделник, 15 Юли 2024 г.

ГЕРБ – Силистра, се включи в благотворителна проява посветена на Гергьовден

Благотворителен турнир по спортна стрелба, в чест на Свети Георги Победоносец се проведе на 4 май в Силистра. Проявата бе организирана от ПП ГЕРБ и СНЦ "Снайпер 92" и бе под патронажа на силистренския народен представител от ГЕРБ Стефан Господинов.
В надпреварата под вещото ръководство на главния съдия Владислав Манов, в която участниците имаха право да стрелят с малокалибрен пистолет 3 + 10 изстрела, се включиха и представители на ГЕРБ – Силистра, сред които бяха председателят на общински съвет – Силистра Александър Сабанов и областните ръководители на СГЕРБ и ГЕРБ – Предприемачи Иван Иванов и Тошко Тодоров.
Турнирът бе уважен предимно от мъже. В него се включиха и две жени. Това според запознати, се дължи на строго индивидуалните моменти в този вид спорт и все още неговото непопулярност сред хората.
В двете групи – мъже и жени, съответно първите места бяха заети от Светла Илиева и Мирослав Миткин, вторите от Велислава Добрева и Адриан Георгиев, трети бе Тошко Тодоров. Събраните средства – 360 лева ще бъдат използвани за закупуването на спортен пневматичен пистолет, с който да могат да тренират учениците от местната школа по спортна стрелба за предстоящите републикански и международни турнири.

Facebook коментари