Понеделник, 27 Март 2023 г.

Убиецът идвал в Силистра през януари

Информация вестник Стандарт
Дядото на Анна видял за последен път жива внучката през януари. Тогава тя дошла в Силистра заедно със съпруга си Адриан. Това било и първата, и единствена среща на стария човек с кубинеца.
Младата двойка била ангажирана с регистрацията на фирмата "Моя Пръдъкшън". Понеже дядо Асен живее в малко жилище в центъра на Силистра, съпрузите Моя отседнали в хотел. На възрастния човек също не му убягнало колко много внучката му обича мъжа си. Анна гледала Адриан влюбено и споделила, че е щастлива. Дали са имали проблеми помежду си, старият Парашкевов не знае.
След като Росица и Светлозар се развели, дядо Асен и съпругата му Анна, чиито имена повтарят и внуците им, се усамотили. Миналата година белокосият вече мъж не бил в състояние да се грижи за жена си, чието здраве се влошило, и тя отишла в старчески дом, където преди няколко месеца починала. След смъртта на жена си старецът живее още по-затворено. Единственото му развлечение довчера са били спявките на хор "Седянка". В деня на трагедията формацията трябвало да чества свой юбилей. Старецът се чудеше дали да каже страшната вест на колегите си хористи. Все пак ние сме певческа формация, редно е на празник да се пеят любимите мелодии на хора. А пък траурът забранява това, тюхкаше се старият човек.

Facebook коментари