Понеделник, 27 Май 2024 г.

Безпаметно надрусан бил убиецът на Анна Парашкевова

Информация вестник Стандарт
Убиецът на българската журналистка в Брюксел Анна Моя, Адриан, е посегнал на нея, безпаметно надрусан. Той превъртял след коктейл от трева и кока, научи "Стандарт". Именно заради постоянния му спътник - дрогата, той хванал ножа и решил да "защити честта си" с него, защото се почувствал като рогоносец.
Поредният му изблик на ревност, този път фатален за българката, бил провокиран от плод на замаяното от наркотиците му въображение, че жена му има романс с иранец, свързан с Press TV, на която приживе Анна бе кореспондент. "Абсолютна лъжа, нищо подобно не е имало. Анна бе толкова принципен и коректен човек, освен че бе блестящ професионалист. Трагедията по никакъв начин не е свързана с работата й, дори и косвено, а е изцяло семейна", коментираха нейни български приятели в чужбина, пожелали анонимност. По думите им проблемите и скандалите не изоставяли и за миг кубинеца, който "с кого ли е нямал пререкания заради дрогата".
Самият той, описват го сънародниците ни, които го познават, е безкрайно лабилен и в същото време изключително агресивен. Адриан изпадал в амок дори от една дума или поглед, но Анна го търпяла, защото истински го обичала.

Facebook коментари