Сряда, 19 Юни 2024 г.

Областното първенство по футбол сезон 2022/2023 в Силистра: Напрегнати мачове и голямо очакване

На стадион "Доростол" в град Силистра се очаква да се съберат футболните ентусиасти от цялата област на 2 и 3 юни 2023 г. за финалите на Областното първенство по футбол.

Състезанието ще бъде напрегнато и пълно с емоции, като след него ще бъде определен областният шампион за този сезон.

На първия ден, 2 юни (петък), ще се проведат мачовете за трето и четвърто място в крайното класиране.

Юношите младша възраст на ФК "Добруджа" от село Ситово и ФК "Вихър" от село Любен ще се изправят един срещу друг от 15:30 часа. След това, от 17:30 часа, мъжкият отбор на ФК "Спортист" от село Кайнарджа и ФК "Лудогорец - 2011" от село Паисиево ще се борят за третото място.

На следващия ден, 3 юни (събота), се очаква голямото финално противоборство за определяне на областния шампион за сезон 2022/2023.

Юношите младша възраст на ФК "Левски-96" от град Главиница и ФК "Дулово 2006" от град Дулово ще започнат сблъсъка от 15:30 часа. След това, от 17:30 часа, мъжкият отбор на ФК "Добруджа" от село Ситово и ФК "Дулово - 2006" от град Дулово ще влязат във важната битка за първото място.

След финалния мач, на 3 юни, ще се проведе официалната церемония по награждаване на отборите, които са спечелили призовите места в първенството.

Победителят ще бъде отличен с титлата "Областен шампион по футбол за 2022/2023 г." и ще получи заслужените овации и награди за постижението си.

Ценителите на футбола от Силистра и областта нямат търпение да видят зрелищните сблъсъци и да подкрепят своите любими отбори.

Областното първенство по футбол представлява важно събитие за общността, като събира футболните фенове и създава атмосфера на съперничество и обединение в името на любимия спорт.

Facebook коментари