Четвъртък, 07 Декември 2023 г.

Слави Трифонов пусна общо парче със силистренката Тита

Слави Трифонов, който през последните години усилено се занимава с политика, явно няма намерение да изостава музикалната си кариера. Преди броени часове 56-годишният певец пусна общото си парче с родената в Силистра Тита - "Демон".

"Аз съм бивш певец, но по инерция продължавам да правя някакви неща… Че и някакви хора ми се вързват на акъла…", това написа Трифонов във Facebook.

Тита, която премина в поп-фолк жанра, залага на секси визия във видеото. В клипа взимат участие също Азис, ТоТо Н и Миро.

"Ако някой ми беше казал преди години, че ще имам песен с един от най-големите изпълнители на всички времена, нямаше да повярвам! Благодаря на Слави, Куку Бенд и целият му екип, че ми гласуваха такова голямо доверие. За мен беше истинска чест и най-вече кеф да се докосна до тези имена и най-вече хора!", развълнувано сподели младата изпълнителка във Facebook.

Песента е по музика на Деян Асенов, Тита и Евгени Димитров. Текстът е написан от Лора Димитрова. Аранжиментът е дело на Деян Асенов, Йордан Йончев – Гъмзата и Евгени Димитров. Режисьор на видеоклипа е Валери Милев, а оператор – Орлин Руевски.

Facebook коментари