Понеделник, 22 Юли 2024 г.

Кадетите на Доростол се класираха на финали, които ще се проведат в памет на известен баскетболист и треньор

Доростол (16) се пребори с Миньор-2015 в баража и се класира за финалите на Републиканското първенство, което ще се проведе във Варна от 13 до 17 юни. Силистренските кадети демонстрираха изключително представяне, постигайки убедителна победа с резултат 85 на 42.

Водени от капитана на отбора Михаил Калинов, който постигна 39 точки, и с подкрепата на Антоан Виденов с 17 точки и Михаил Йорданов с 16 точки, младите спортисти създадоха непреодолимо предимство пред своите противници.

Финалите на Републиканското първенство ще се проведат в зала "Христо Борисов" в периода от 13 до 17 юни. Домакините на турнира също желаят да почетат паметта на Спас Натов, известния баскетболист и треньор, който почина преди две години. Отборът на Черно море Тича, набор 2007, бе последният отбор, който Натов ръководи.

Младите баскетболисти от Силистра се готвят с ентусиазъм и амбиция да се изявят във финалите на Републиканското първенство и да превърнат тази победа в знак за почит и вдъхновение към спомена на Спас Натов.

Facebook коментари