Понеделник, 17 Юни 2024 г.

Над 40 малки лекоатлети от Силистра ще участват в "Деня на бягането" във Варна

На 27 май, над 40 деца от Силистра ще се включат в "Деня на бягането" - спортно събитие, организирано от Дирекцията "Спорт" на Община Варна и СКЛА "Евър".

Лекоатлетическата състезателна програма ще се проведе в Спортния комплекс "Локомотив" в морската ни столица. Малките спортисти от Силистра подготвят своите умения в лекоатлетическия клуб "ОЛИМП 97", под ръководството на известния треньор Илия Недков.

Това събитие предоставя възможност на децата да покажат своите спортни умения и да се състезават в приятелска и стимулираща обстановка. Те ще имат възможност да се изявят и да се насладят на спортната атмосфера, като същевременно учат за важността на физическата активност и здравословния начин на живот.

Участие в това спортно събитие представлява голяма чест и похвала за малките спортисти от Силистра и се осъществява със съдействието на Община Силистра.

Недков сподели за КВОРУМ, че малките лекоатлети още от сега са отличават с усърдие и ангажираност в тренировките си и показват голям потенциал за бъдещо развитие.

Facebook коментари