Събота, 15 Юни 2024 г.

Изпочупиха съоръжения в двора на детска градина в Айдемир

От Детска градина "Мир" се оплакаха в социалната мрежа, че ден след най-обичания български празник - 24.май, детската градина в с. Айдемир е осъмнала с поредна вандалска изява на "силни" момчета. С ужас тази сутрин там установили, че е разкована една от блок-масите в двора, където деца рисуват, учат, играят.

Слава богу, че има бдителни и милеещи хора. С тяхна помощ имената на злосторниците вече са подадени в полицейския участък – Айдемир. Очакваме оглед на място, уверява директорът г-жа Никова.

"Неотдавна младежи, оценили красотата на двора ни, въпреки табелите "Забранено за външни лица!" и видеонаблюдението, са повредили още едно съоръжение - люлката на децата. Пак от очевидци научихме, че са се люлели в компанията на местни девойки. Благодарим на всички, които са съпричастни с опазването на имуществото в детската градина! Да, тя става все по привлекателно и уютно място, но само за ДЕЦАТА ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА! Нека ценим хубавото и уважаваме правото на най-малките в село Айдемир!" казват в заключение от детската градина.

Facebook коментари