Събота, 20 Април 2024 г.

DACIA влиза в приключението DUNAV ULTRA

За пръв път най-дългият веломаршрут у нас Дунав Ултра има удоволствието да обяви партньорство с популярен автомобилен бранд, под формата на официална лятна кампания.

В рамките на това сътрудничество, членовете на Dacia - Duster Adventure Club ще могат буквално да преживеят приключението Дунав Ултра, получавайки лимитирана серия комплекти с принадлежности и специален достъп до Мобилно приложение Dunav Ultra - официалния начин за пътешествие по маршрута и сдобиване с Дунав Ултра сертификат.

Благодарение на сътрудничеството, участници и феновете на двата бранда ще видят и помощни (съпорт) автомобили Dacia, по време на традиционното масово изминаване на маршрута от Видин до Дуранкулак - начало 4-5 септември Видин.

Чрез партньорството си с Dacia, Dunav Ultra извежда едноименното приключение и туризма в Северна България на ново ниво, предоставяйки възможност на още по-широк кръг от привържениците на нови вълнуващи преживявания да посетят и изследват нови за тях територии в страната.

Целта на кампанията и усилията на двата бранда е по този начин да участват активно в популяризиране на региона по поречието на река Дунав и Добруджа в България и да насърчават семеен и отговорен туризъм, с грижа към природата и околната среда.

Според условията на кампанията, членовете на Duster Adventure Club ще получат специална лимитирана серия на комплекта Приключение Дунав Ултра, включващ изненади от двата партньора.

По този начин членовете на могат да посетят и отбележат посещение до специалните 26 контролни точки по маршрута - както с обиколка в района с велосипед, така и посещение на дестинацията с автомобил.

Цялата информация за пътешествието е представена в Мобилно приложение Dunav Ultra, което е и официалният пътеводител на едноименния маршрут.

Facebook коментари