Петък, 01 Декември 2023 г.

Продължава кампанията "За децата на Дулово"

На 26 май 2023 година, от 18:30 часа, в киносалона на село Чернолик ще се проведе благотворителен концерт, организиран от Народното читалище "Неофит Рилски - 1942 " от село Чернолик и Народното читалище "Бялата лястовица" от град Дулово. Събитието е насочено към подпомагане на Детското отделение в МБАЛ-Дулово и носи заглавието "За децата на Дулово".

Благотворителният концерт има за цел да събере средства за ремонт на Детското отделение и да подпомогне здравето и благополучието на децата в град Дулово. Присъствието на местни жители, общността и всички желаещи е от съществено значение за успеха на това важно събитие.

В рамките на концерта ще се представят местни таланти и артисти, които са готови да предложат незабравима музикална програма. Събитието представлява възможност за общуване и събиране на хора с една обща цел - да помогнат на децата на Дулово и да създадат по-добро бъдеще за тях.

Всички, които желаят да дарят и подкрепят благотворителната кауза, са добре дошли да се присъединят към това важно събитие и да помогнат за реализирането на целите на концерта.

Първия благотворителен концерт от кампанията "За децата на Дулово" за ремонт на Детското отделение на МБАЛ-Дулово организиран от "Клуб за Бъдеще" - Дулово, към НЧ "Бялата лястовица - 2018", гр. Дулово се проведе на 6 април тази година. В него участие взе тийн групата Acers.

Facebook коментари