Неделя, 11 Юни 2023 г.

Продават промишлен имот в бившия завод "Добруджа" в Силистра за 365000 евро

Продава се промишлен имот в бившия завод "Добруджа" с обща площ от 4000 квадратни метра, на цена от 365 000 евро. Имотът предлага различни сгради и помещения, които включват:

1. Хале (склад) с площ от 460 квадратни метра - подходяща за складиране на стоки и материали.

2. Автосервиз с площ от 130 квадратни метра - оборудван с необходимата техника за сервизиране на автомобили.

3. Сервиз за монтаж и демонтаж на гуми с площ от 30 квадратни метра - предназначен за гумарски услуги.

4. Офис помещение, изградено по типа на бързо сглобяемите къщи, с две помещения по 20 квадратни метра, антре, баня и тоалетна с обща площ от 48 квадратни метра - подходящо за административни и управленски нужди.

Имотът разполага и с обширна площадка с обща площ от 3300 квадратни метра. От тази площадка, 2400 квадратни метра са покрити с бетон, като останалите 500 квадратни метра са непокрити. Също така, имотът разполага и с канализационна система, включваща голям каломаслоуловител.

Цената от 365 000 евро включва както площадката, така и халето и сервизните помещения, свързани с него. Всички построени съоръжения са съобразени с изискванията на РИОСВ (Регионална инспекция по околната среда и водите) и разполагат с всички необходими лицензи и разрешителни. В момента имотът функционира като автоморга.

Това представлява възможност за придобиване на просторен и функционален промишлен имот с добре обособени зони за складиране, автосервиз, гумаджийски услуги и административни нужди.

Facebook коментари