Четвъртък, 18 Юли 2024 г.

Камен Донев отново ще разплаче от смях силистренци тази вечер

Самобитният артистичен талант Камен Донев ще гостува за пореден път на силистренска сцена, където ще представи своя спектакъл "Лекция № 3 за силата на словото".

Представлението е част от поредицата негови моноспектакли "Възгледите на един учител", която неизменно пълни залите във всички градове на страната, а Силистра ще се изиграе на сцената на Драматичен театър - Силистра днес на 4 май от 19,00 ч.

В спектакъла участват още Людмил Стойнев, Петър Миланов, Димитър Тишев, Ева Перчемлиева-Тъканова, Кръстина Кокорска – Криста, Александра Борисова, Ива Григорова, Виолета Донева, Ивайло Иванов, Росен Чепилски, Филип Василевски, Патриция Пъндева и Красимир Василев. "Всички наши копнежи, желания и надежди често потъват в бездната на времето или повяхват в задуха на ежедневната дребнавост. И така човекът, попреминал зрялата възраст, един ден се събужда и пита сърцето си: "Успях ли да направя това, което исках… щастлив човек ли съм… спокоен ли е духът ми…", разсъждава Камен Донев в моноспектакъла си. "В крайна сметка се оказва, че единствената утеха на човека е добрата дума. Връщайки се назад в живота си, виждаш колко важно е било да бъдеш чут и да чуеш човека срещу теб. Разбираш силата на словото, която е несравнима с която и да било друга сила. Осъзнаваш величието на човешкия дух, издигнал се високо благодарение на словесността", казва още той.

Facebook коментари