Неделя, 01 Октомври 2023 г.

Солидарен Великден с БСП стигна до всички общини в област Силистра

Инициативата "Солидарен Великден" обедини социалисти в цялата страна, които дариха козунаци на възрастни и самотни хора.

"Солидарен Великден" с БСП стигна до всички общини в област Силистра. Инициативата беше реализирана от общинските председатели и членове на партията, които доставиха радост на много хора за великденските празници. община Силистра козунаци и сладки изделия получиха в ЦСРИ и Дневен център за деца с увреждания. Общинската организация на БСП в Тутракан, посети и направи дарение от козунаци на живущите в Дома за стари хора в града. В община Кайнарджа продукти от инициативата бяха предоставени на Дневния център за стари хора, който се намира в с. Средище.

В Дулово продукти получиха в ЦНСТ за хора с психични разстройства. В подаръците се включи и евродепутатът Цветелина Пенкова. В община Главиница дарения баха дадени на двете ЦНСТ-та за деца и младежи. В Алфатар подаръци получиха в Дома за стари хора и на домашния социален патронаж.

Социално слаби семейства бяха подпомогнати и в Ситова.

Социалистите изказват благодарност ЗК "Нива - 93", с. Професор Иширково за приготвените и доставени великденски козунаци.

Facebook коментари