Четвъртък, 25 Април 2024 г.

Дуловчани обединиха сили за благотворителна кауза

На 6 април 2023 г. град Дулово бе домакин на първия от поредица благотворителни концерти под надслов "За децата на Дулово".

Целта на концерта бе да се подпомогне детското отделение към МБАЛ Дулово. Инициативата бе подкрепена от Община Дулово и събра редица местни изпълнители и клубове, които се включиха с голям ентусиазъм в благородната кауза.

В програмата на концерта участваха местните танцови групи ДТС Пендари, ТК Пендари, ТК Ритмика и ТС Жътварче към СНЦ Ритмика, както и ДВГ Веселие, ДВГ Славейче, ЖВГ, МВГ и Трио Магия към НЧ "Н. Й. Вапцаров - 1895г." град Дулово. Освен тях, на сцената се качиха и Мирела Балджиева, Ивайло Стойчев към НЧ "Бялата лястовица - 2018", град Дулово, ТФ "Черниче" към НЧ "Просвета - 1944г.",с. Черник, децата от Танцов ансамбъл "Дуло Ритъм" и младежка рок група ACERS.

Публиката се наслади на множество изпълнения, които бяха съпроводени от огромен аплодисмент. Беше видно, че всички участници се дадоха от сърце за каузата, заради която се събраха на едно място.

След като всички изпълнители завършиха своите изяви, се обяви, че събраната сума от концерта е в размер 3080,10 лв. - страхотен резултат, който няма как да не вдъхнови всички участници и гости на събитието. Необходимо е да се подчертае, че всички средства ще бъдат изцяло насочени към подпомагане на детското отделение към МБАЛ Дулово.

Facebook коментари