Неделя, 26 Март 2023 г.

Прекрасна градина за деца - "Нарцис" празнува 50 години

През 1973 година, преди точно 50 години, "Нарцис" отвори врати за първи път като детска градина. В това място децата могат да се забавляват, да учат и да растат в приятелска и безопасна среда. Днес, след пет десетилетия, детската градина "Нарцис" е тук, за да празнува своя 50-годишен юбилей.

През годините детската градина "Нарцис" се превърна в символ на професионализъм, доказано добри практики и синергия между традиция и новаторство.

Градината продължава да следва своята мисия - да предоставя на децата възможност да преживеят ежедневието на забавен и увлекателен начин, докато изграждат устойчиви и благополучни отношения с останалите деца и с педагогическия екип. В създадените подходящи условия за отглеждане, възпитание, социализация и обучение на деца от 1 до 7 годищна възраст

От 50 години ДГ "Нарцис" поставя постоянни усилия за това да бъде най-доброто място за ранно детство в града. Градината предлага не само страхотни условия за игра и преживяване. Там се намира и единствената ясла в района. За отглеждането и възпитаването на децата в яслената група се грижи екип от професионалисти - медицински сестри с дългогодишен опит в тази сфера.

Снимка: Георги Марков

Facebook коментари