Понеделник, 17 Юни 2024 г.

Шеф Манчев за ресторантьор от Силистра: Той бе тотална щета

За мечтите и кошмарите в кухнята и живота. За това кога човек трябва да преглътне егото си. Защо от 5000 деца, завършващи кулинарно училище у нас, само около 500 успяват да се реализират като готвачи?! Защо толкова много се вика в кухнята?! За "гаражните митове" относно качеството на храната у нас… Това са само малка част от темите, за които Йонислав Йотов - Тото и топ готвачът Иван Манчев говориха снощи, 26 февруари, от сцената на единствения подкаст у нас, който се снима на живо и пред публика - "При Тото MEGA".

Шеф Манчев разказа подробно за впечатленията си от посещението в Силистра.

"Този човек в Силистра беше тотална щета. Отворил ресторант в града Лъгал всички около себе, жена си, приятелката, вярва в някакви проекции и накрая всъщност нищо. С 5 лева иска да прави ресторант и да изкара 1000 лева, но то няма как да стане. Този човек до последно го натисках, да се хвана за нещо за него да му помогна исках да му помогна, но нищо не видях."

Това остава единствения епизод в историята на предаването, в който събирам екипа и Манчев си тръгват преди да помогнат на заведение.

Facebook коментари