Събота, 25 Май 2024 г.

Дъщерята на Наско Сираков обвини силистренец в тормоз

Известният анестезиолог Юлиян Моллов и съпругата му Диана Атанасова, която е полицай, бяха обвинени публично в тормоз над съседите си от Славея Сиракова във фейсбук, съобщи "24 часа".

Дъщерята на Наско Сираков публикува в сряда статус във фейсбук, в който описва ескалацията на поредната съседска войн.

Славея разказва своята версия за подобни свади, в които бе убит психологът Иван Владимиров, а през ноември 41-годишният баща на две деца Иво Андреев бе застрелян заради спор за врата.

В клипа, разпространен от дъщерята на Сираков няма оръжие, но се виждат грозни сцени и заплахи. Филмчето на Славея Сиракова започва с кадри тъкмо от това студио, в което са Юлиян Моллов и съпругата му Диана. Веднага след това се появява надпис

"Майката на Юлиян напада портиера с чорап, в който има камък"

"Пиша от мое име, но и от името на моите съседи, които считам и за приятели. Вярвам, че никой не е длъжен да живее в тормоз и страх! Системен тормоз към мен, съседите ми, децата ни и дори портиера ни, който е изключително добър, услужлив и скромен човек", пише Славея Сиракова.

"Този човек счупи гръбнака на майка ми

На мен ми удари шамар на 15 март при спор за паркиране. Съдим се. Ние не сме съгласни да му плащаме по 200 лв., искаме професионална охрана. Другите обаче са на негова страна", казва д-р Моллов за пазача Осман, който е централна фигура в сюжета на междусъседската война.

"Прибирай се в дупката си. Какво си свършил днес?", е следващата реплика, която се чува, и според видеото на Славея Сиракова това е реплика на д-р Моллов.

Според д-р Моллов семействата им са били близки приятели, но тя е избрала страната на другите.

На видеото има и кадри, снимани от дъщерята на Наско Сираков, на които се виждат лекарят и съпругата му с твърдението, че рушат общите части, и я заплашват, защото ги снима, както и че хвърлят железа по майсторите, които е наела. Междусъседската война се разиграва в кооперация в полите на Витоша.

"Тази дама дойде в кооперацията през юни, а пише за неща, които са се случвали преди това. Аз съм в безизходица. Всичко започна от стената, която тя изгражда незаконно на терасата ни. Има решение на общината, че е незаконна и трябва да се събори", казва д-р Моллов, потърсен за коментар от "24 часа". Освен това той и съпругата му са осъдили съседите си за незаконна етажна собственост. Категоричен е, че им изплащат обезщетение и това е породило напрежението между тях. Разказва и случка от поредната разправия, при която бодигард на Славея Сиракова се нахвърлил срещу него в присъствието на полицаи.

Потърсихме за коментар Славея, но телефон и бе изключен.

Любопитното е, че Моллов и съпругата му са гостували в предаването "Преди обед"

по Би Ти Ви през декември, където чест събеседник бе и убития Иван Владимиров-Нав.

Моллов е анестезиолог в Лондон. Работил е и в голяма столична болница. Съпругата му Диана е разузнавач в националната полиция по линия на кражбите, но от години е в майчинство. Имат три деца, става ясно от гостуването им в "Преди обед".

Д-р Моллов, който е основният герой във видеото, е представител и на голяма верига турски клиники. Известен е със страстта си по музиката. Още като ученик в родната Силистра свири на пиано, кандидатства и в консерваторията. Приет е, но избира да учи медицина в Турция. Там се среща с Йълдъз Ибрахимова, а по-късно правят концерт заедно в Силистра, откъдето е и тя. В материал за сайта на българите в чужбина д-р Моллов споделя, че още свири на пиано и пее в църковен хор.

Това не е първият скандал с известни съседи, в който се намесва полицията.

През 2020 г. известният модел и Мис България за 1995 г. Жени Калканджиева се замеси в шумва разправия с комшиите си в София.

Facebook коментари