Събота, 20 Април 2024 г.

Силистренката Галя от балет "Сатен" се отказва от сцената заради медиите

Докато бях активен артист, срещнах огромна критика от медиите, а от друга страна, намирах любов и одобрение от публиката. Не мога да си обясня защо се получи така. Това остави у мен много горчива следа. Трябваше ми доста време, за да преглътна тази обида, която таях.

Така силистренската Галя от балет "Сатен" обясни в подкаста "24 часа от живота" в сайта на "24 часа" защо се оттегля от светлините на прожекторите, въпреки че е сред най-популярните лица от тв екрана.

След като напуска балета от "Шоуто на Слави", тя се съсредоточава върху самостоятелна музикална кариера. Още първата ѝ песен "Топъл сатен" достига до челни позиции в класациите. Галя печели наградата за дебют на БГ радио, както и на телевизия ММ за зрителски хит.

С появата на дебютния си албум обаче тя се оттегля от публичното пространство. Оказа се, че последствията, които се очертават вследствие на работата ми, са нещо, което не можех да понеса добре и не живеех в добра хармония със себе си, разказва Галя в подкаста "24 часа от живота".

Днес бившата танцьорка развива собствен моден бранд. Не приема себе като дизайнер, а по-скоро като графичен дизайнер, който измисля принтовете на платовете и всичко, свързано с маркирането на продуктите.

Галя започва да играе народни танци в ансамбъл "Добруджа" още в първи клас. После тренира състезателни танци и модерен балет. В пети клас прави първата си хореография за училищен празник. Изявява се в хор "Дунавски славей", а после и в хора на обредния дом в Силистра. Там е поканена да играе и като актриса в драматичния театър.

Facebook коментари