Петък, 23 Февруари 2024 г.

Силистренската двойка Габриела и Десислав са едни от най-забавните участници в "Един за друг"

Вчерашното издание на "Едина за друг" изненада за зрители и участници с "Нов сезон – означава и нови правила".

Господата попаднаха директно в "Кухнята на Ада".

В предизвикателството, пред което ще се изпратят двойките тази вечер на мъжете ще се наложи да демонстрират силна памет и точно око.

Участниците трябваше да подредят готварски продукти, в реда и местоположението, показано им на снимка. Но едновременно с това трябваше да отговорят на въпроси, задавани им от нежните им половинки.

Силистренската двойка Габриела и Десислав имаха общо 5 минути са се справят с мисията.

Трябваше да се отговори поне на 25 от 30-те въпроса и нареди кухнята по аналогичен начина от снимката, тогава заложената сума щеше да бъде удвоена.

Габриела заложи 1222 лв. от имащите 7100 лв.

След много забавна игра силистренската двойка загуби облога (видео).

След соловите игри в предишните епизоди, в които дамите трябваше да укротят кравите в стопанството, а на мъжете се наложи да покорят кухнята, днес влюбените ще се наложи да преминат през още сериозни перипетии. В допълнение двойките отговаряха на въпроси, които разкриха доколко партньорите се познават един друг. Двойката Димана и Христо застава начело на временната класация, следвана от влогърите Радина и Петър. В дъното на класацията за момента остават Александрина и Иван, който загубиха почти всички пари в последната игра, силистренци са в златмата среда.

Резултатите от днешната игра са изключително важни за класацията и особено за участниците, застрашени от елиминации. Печелейки състезанието партньорите ще могат да се спасят и да си осигурят желания имунитет. След играта ще станат ясни двойките, на които предстои елиминация, но също така ще определи и супердвойката за седмицата. Коя от тях ще се сдобие със стратегическо предимство, решаващо за хода на играта, и какво ще е то през тази седмица, предстои да видим в епизода на "Един за друг" тази вечер.

Последната игра за седмицата и е за психическата устойчивост, в която влюбените трябва да обединят сили и да работят заедно. До къде стига желанието за победа и могат ли да се пазят взаимно, докато държат въже, на което е окачена кофа, пълна с 20 литра течност. Кои ще са първите две двойки, които освен, че ще подгизнат, ще бъдат и номинирани?

За първи път в "Един за друг" ще се проведе игра за спасение, но кои три двойки ще участват в нея? Кои влюбени ще преодолеят смразяващото предизвикателство и кои ще отидат на елиминации? Ще успеят ли да разбият ледената преграда помежду им и кои ще са най-бързите ледоразбивачи, предстои да видим в епизода на романтичното риалити тази вечер от 20.00 ч. в ефира на NOVA.

Facebook коментари