Четвъртък, 29 Февруари 2024 г.

Галена разочарова феновете си в Силистра

Поп фолк звездата Галена сериозно разочарова феновете си в Силистра, след като се наложи непредвидено да отмени участието си в дискотека в Силистра, обявено за петък 10 февруари 2023г. Причината не е никак хубава и няма как да не предизвика реакции.

Миналият четвъртък изпълнителката е имала участие в хитов нощен клуб в столицата, но малко след края на участието си, не се е почувствала никак добре. Близки до звездата споделят, че тя е повръщала дълго време, пише "Блиц".

Заради състоянието си, което явно не е било следствие на моментна преумора, Галена отменя и още две планувани участия - в София и в Силистра, но засега не споделя какви са точно проблемите й.

В последно време Галена доста често има такива проблеми, които най-вероятно се дължат на специалните инжекции за диабетици, които певицата ползва, за да отслабва. Самата тя не е потвърдила, нито отрекла до момента, че прилага подобни методи, за да изглежда винаги във форма, но съдейки по това, което системно й се случва, сме склонни да се доверим на информациите.

Facebook коментари