Понеделник, 06 Февруари 2023 г.

Отличия за силистренски ученици от национален ученически конкурс по счетоводство

Ученици от ПГСУАУ, участници в Националния ученически конкурс за есе – "БЪДЕЩЕТО НА СЧЕТОВОДСТВОТО – МНОГО МИНАЛО И МАЛКО НАСТОЯЩЕ" на СА Свищов получиха своите сертификати за оригиналност, креативност и иновативност и вече са бъдещи студенти по избрана от тях специалност в свищовската академия . Мерве Белгин, Симона Неделчева и Едже Басриева от 11 б клас , специалност " Малък и среден бизнес", Симона Димитрова и Пламена Петрова от 11 а клас, специалност "Икономическа информатика" с ръководител г-жа Марияна Винарова и Магдалена Георгиева от 12 б клас, специалност "Съдебна администрация" с ръководител г-жа Диана Ганчева показаха, че умеят да боравят не само с цифрите, но владеят и силата на словото. Те показаха колко амбициозни и упорити са бъдещите счетоводители.

И в двете категории ПГСУАУ има шампиони със 100 точки : от 11 клас - Мерве Белгин - 11 б клас, от 12 клас - Магдалена Георгиева - 12 б клас . Есетата на момичетата са отличени сред 73 есета на участници от 21 града и заслужено получиха и грамоти от организаторите.
Поздравления за Магдалена Георгиева, 12б клас на ПГСУАУ "Атанас Буров" СИЛИСТРА - ОТЛИЧИЕ ЗА НАЙ-ДОБРА РАЗРАБОТКА И ГРАМОТА - 100 ТОЧКИ от СА "Д. А. ЦЕНОВ" -Свищов. Достойно представяне и на Никол Цонева, 12б клас. Тя смята, че позовавайки се на знанието отпреди, законите от днес, ще го има успешното бъдеще утре. Браво и на Симона Димитрова от 11а клас и Александра Неделчева от 12в, които участваха активно в онлайн кариерен форум на тема "Крачка пред другите в кариерната реализация", отново на СА "Д.А.Ценов"- Свищов. Г-жа Диана Ганчева - ръководител на учениците им благодари за успешното представяне и пожелава късмет, упоритост и непрекъснато учене.

ПГСУАУ се гордее с успехите на учениците си. Пожелават им да продължават смело и да приемат предизвикателства и да постигат нови успехи!

Facebook коментари