Понеделник, 06 Февруари 2023 г.

Българо-румънска палата: Изтичат сроковете за записване за изложения, които предстоят в началото на 2023 година в Букурещ

Българо-румънска палата е официален представител на Romexpo за България. В тази връзка от там напомнят за няколко изложения, които предстоят в началото на 2023 година в Букурещ.

В периода 23-26 февруари предстои пролетното издание на TARGUL DE TURISM. То представя най-новите и интересни туристически предложения. Подходящо е за туристически агенции и туроператори, места за настаняване и отдих, както и доставчици на различни туристически услуги или местни, национални и международни туристически власти.

Месец по-късно, между 23 и 26 март, ще се проведат още три форума, които са много интересни за български компании – CONSTRUCT - AMBIENT EXPO + ROMTHERM + MOBILA EXPO.

CONSTRUCT - AMBIENT EXPO е изложение, насочено към цялата строителната индустрия и довършителните дейности около нея. Паралелно с него ще се състои ROMTHERM – международно изложение за инсталации, отоплителна, охладителна и климатична техника и MOBILA EXPO – изложение за мебелната индустрия.

Ако имате интерес към тези изложения, можете да се обърнете към Българо-румънска палата.

Срокът за регистрация за участие в Туристическото изложение е 31 януари, а за следващите - 3 февруари!

За български компании Палатата съдейства напълно БЕЗПЛАТНО при подготовката на документите и комуникацията с организаторите.

Facebook коментари