Понеделник, 17 Юни 2024 г.

Златина Станева: Градска поликлиника Силистра ... тъмно, студено, мръсно, отблъскващо! ЛКК - също!

В гневен пост във фейсбук директорката на силистренския театър Златина Станева написа какво мисли за местната поликлиника и Лекарската консултативна комисия.

"Днес, 13.30 ч. Градска поликлиника Силистра....тъмно, студено, мръсно, отблъскващо! ЛКК - също! Болничен лист до 3 януари, трябва да се вземе на 13 януари, но понеже пациентът на 8 -ми е влязъл в болница - не може да ми се даде болничния лист. На въпроса ми какво ще представи той в службата си, все пак нямаме вина, че 10 дена не могат да сколасат изключително нелюбезните членове на комисията, отговорът беше като излезе да дойде да си го вземе. Такива били правилата. Имало глоби. Ама как да дойде, питам аз, като е с операция на коляното и няма да може скоро да ходи ....?!?!?!? Явно ги изнервих....пак да съм отидела, ама като излезе от болницата. Добре, какво да представи на работата си за този период от 3 януари до незнайно кога? И тогава НЕлюбезно ме информираха, че не разбирам от дума!

Аз от дума разбирам, ама явно вие, дами и господа, членове на ЛКК и други незнам си какви служители - не разбирате , че не сте за там! Добре, че не ви знам имената и не искам и да ги научавам. Получавате парите си от нашите осигуровки, та поне сте длъжни да бъдете по-любезни! Няма да коментирам факта, че когато го подавах пак там, ме върнаха първия ден , защото приели 40 болнични листа и нямало да приемат повече за деня! 😁😁😁

Та се питам колко ли хорица са си изгубили работата заради такива парадоксални закони, правила и субекти!?!?!?!?

Пиша това като една майка, на която не и е безразлично дали сина и в понеделник ще бъде на работа или няма да бъде!"

Facebook коментари