Сряда, 28 Февруари 2024 г.

Две държавни институции се отчитат, когато министър посещава Силистра, следва ги местната власт

Началото на всяка година е повод за равносметки, които по принцип институциите дължат на обществеността, но и за обявяване на намерения за бъдеще време. В понеделник - 16.01., областният управител на област Силистра инж. Николай Неделчев и началникът на РУО на МОН д-р Габриела Миткова имат за 10 ч. обявена среща с журналисти по предварително заявени от тях теми в открития наскоро в Силистра Национален клуб на БТА, намиращ се на ул. "Христо Смирненски" №2.

В същия ден министърът на правосъдието Крум Зарков гостува в града във връзка с откриване на Регионален консултационен център към Адвокатска колегия Силистра с председател адвокат Димчо Кьосев. В него на гражданите ще бъде предоставяна безплатна правна помощ съгласно реда и условията на Закона за правната помощ.

Среща с журналисти за отчет на дейността на Общински съвет - Силистра, както и на постоянните му комисии като негови помощни органи през 2022 г., е обявена за 17.01. от 11 ч. в заседателната зала на местния законодателен орган на ул. "Симеон Велики" 16. Това разбираме от покана до медиите от страна на д-р Мария Димитрова в качеството й на председател на ОбС Силистра.

Facebook коментари