Четвъртък, 25 Април 2024 г.

Влади Въргала не може да си плати паркинга

Роденият в Силистра Влади Въргала не си взе поука през всичките тези години, пише сайтът клюки.бг. Все няма пари и продължава да тъне в дългове. Това му коства брака, но той и тогава не се трогна.

Комикът – режисьор от няколко седмици има нова кола, но не истински нова, каквато карат повечето известни личности, а просто си я е купил сега. Става въпрос за модел Toyota Corolla Verso.

Автомобилът е много хубав, но за преди 15 години. Сега е като една ретро кола, но явно Въргала няма пари за нещо по-ново.

Очевидно Влади продължава да тъне в парични проблеми. Доказателство за това е, че даже не може да си плати паркинга, където паркира колата си. Очевидци твърдят, че се е наложило негов приятел, който е бил с него, да плати и за своята, и за неговата кола.

Актьорът изживя много силни парични трусове. Преди години тегли кредит, който не успя да върне и се наложи да участва във "ВИП Брадър", за да си върне борчовете. Там пък стана за посмешище, след като се наложи да търси съжалението на зрителите, за да спечели формата.

След предаването Влади продължи с кредитите и това доведе до развода с жена му Силвия. Впусна се в нови връзки, но безпаричието продължава да го преследва и в наши дни.

Въргала и до днес носи дрехите си отпреди 10-15 години, което е показателно за финансовото му състояние. Той се разхожда съвсем неглиже, с ретро палто и най-обикновени дънки.

Facebook коментари