Сряда, 29 Май 2024 г.

Нов клуб на ГЕРБ отвори врати в село Айдемир

Нов партиен клуб в с. Айдемир откри на 17 май д-р Мария Стойчева, председател на общинската организация на ГЕРБ - Силистра. Помещението, избрано за партиен клуб, се намира в центъра на селото, в близост до всички административни и търговски сгради, както и до спирките за обществен транспорт. Придобивката стана реалност само месец след като айдемирския клуб възобнови организационната си работа.

Припомняме, че на 12 април, дванадесет съмишлениците огласиха желанието си живеещи във второто по големина село в България да се събират и обсъждат проблемите си без да пътуват до общинския град. За ръководител на структурата те избраха Иван Терзиев, а той пое ангажимент да преодолее административните проблеми и да осигури помещение за политическа и организационна дейност.

Надяваме се, че ще пренесете успешно традициите, създадени в нашата организация и ще покажете организационен опит, за да утвърдите клуба си като място за активна и отговорна организационна дейност, им пожела д-р Мария Стойчева. Тя пое ангажимент заедно с общинското ръководство на ПП ГЕРБ да подкрепят инициативите, идващи от членовете, симпатизантите на клуба, както и от обществеността на селото, за да се подобрят условията за живот в с. Айдемир.

Facebook коментари