Сряда, 19 Юни 2024 г.

Диана Димитрова: Преспах с цялото училище в Силистра

"Преспах с цялото училище, класната ми и портиерите на СУ "Никола Йонков Вапцаров" - град Силистра, за да стана отличник на випуска. О, да не пропусна и хората, които продаваха закуски пред даскало. Тях направо ги извадих от обувките им от безразборен, лют СЕКС. Такава съм от дете - лакома и нимфоманка", това написа в своя фейсбук профил актрисата Диана Димитрова, която в края на ноември сподели, че преди пет години по време на работа е станала жертва на насилие от свой колега.

"Преспах и с цялата детска градина, след като мама ме оставяше сутринта. Преспах и с майка си. За да ме приемат първа по успех в Национална художествена академия преспах с цяла София (без Перник). За да ме приемат първа по успех в НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов" преспах ПАК с цяла София, този път ТРИ пъти, за да е сигурно! Играя на сигурно", добави още тя към самопризнанията си.

Диана Димитрова написа още, че за преспиване с нея, всеки може да си запише час.

"Графикът ми е пълен за четири години и три месеца, но не се отказвайте. Ще Ви върнем обаждане и бонус (три сарми и бутилка гроздова ракия с червена панделка). Всъщност вече спах и с вас, но вие не помните.

Хубаво е, че имам чувство за хумор и адвокатът ми има. Да видим дали Съдът ще има.

Време е за рисуване", в заключение написа тя.

Facebook коментари