Събота, 03 Юни 2023 г.

Родителите доволни от "Биг Брадър" в Общинското спортно училище, което ще отбележи "Деня на българският спорт" със седмичен спортен маратон

В седмицата от 10 - 17 май в Общинското спортно училище "Дръстър" в Силистра" ще отбележат Деня на българският спорт. През вчерашния ден спорта "Борба" бе представен с демонстративни схватки на учениците от 5 до 12 клас в спортната зала на стадион "Луи Айер". Днес на 11 май е денят на "Джудото", на 12 май с турнири по мини футбол ще бъде почетен спорта "Футбол", на 14 май градско първенство по плуване ще отбележи спорта "Плуване", 16 май е посветен на леката атлетика, а 17 май – на спортната стрелба, като гости на силистренци ще бъдат възпитаниците на спортното училище "Никола Симов" от Търговище.
"Някои ученици недоволстват от въведените "електронни дневници", но родителите вече не научавали за бележките и отсъствията им с поне седмица закъснение, а вече на другия ден "цялата истина лъсвала". заяви за историкът Иван Занов, който преподава в училището и е номиниран за наградата "Неофит Рилски".

Facebook коментари