Събота, 25 Март 2023 г.

ГЕРБ - Алфатар подари агне на старите хора от дом "Щастлива старост"

Поредната благотворителна инициатива на ГЕРБ – Алфатар в навачерието на Гергьовден, бе насочена този път към обитателите на дома за стари хора в града "Щастлива старост". Близо 40-те домуващи жени и мъже бяха посетени от общинските ръководител и секретар на ГЕРБ – Алфатар Янка Гаосподинова и Живка Великова, членът на ръководството Мария Арабаджийска и Тодор Тодоров – общински ръководител на ГЕРБ – Дулово.
Алфатарската структура на ГЕРБ, подари на възрастните хора агне по повод един от най-големите християнски празници – Гергьовден. До това решение се е стигнало, след като предварително се е узнало, че това традиционно за празника ястие, ще липсва. Янка Господинова поздрави присъстващите по повод настъпващия празник. Те от своя страна поставиха проблеми, които ги вълнуват. Най-вече желанието си за изграждането на малък параклис в двора на дома. Тодор Тодоров откликна на тяхното искане, като пое ангажимент да помогне за неговото изграждане. Специално внимание гостите от ГЕРБ отделиха и на най-възрастния обитател на дома – 96 годишна жена, във видимо добро здраве и с много позитивно излъчване. Следващата изненада за възрастните хора бяха откупените билети за посещението на постановката на силистренския театър "Щръклица".
Представителите на ГЕРБ, благодариха за милото посрещане и обещаха,че отново ще се срещнат с обитателите на дом "Щастлива старост".

Facebook коментари