Сряда, 17 Април 2024 г.

Вокална група от Тутракан ще вземе участие в Петото юбилейно издание на "Детска мелодия на годината"

Община Тутракан открехва леко завесата към снимачния процес на видеата на новите 14 песни от Петото юбилейно издание на "Детска мелодия на годината".

През месец декември вече ще можем да ги чуем и да се насладим на видеоклиповете, които отново ще заснемем на едни от най-красивите места в България.

"БАБИНА НОСИЯ" е песента, която изпълняват Вяра Василева от Сопот и ВГ"Слънчева усмивка" от Тутракан, с ръководител Доротея Бальовска. Музиката и текста е на Валери Костов, а текста на Мария Маринова. Видеото на песента бе заснето в Тутракан, със съдействието на Общината Тутракан, Общински детски център, Архитектурен комплекс "Рибарска махала",НЧ"Никола Й.Вапцаров", 1873, гр. Тутракан, НЧ"Възраждане"1940, с. Старо село. Много цвят, красота и емоции изпълниха двата снимачни дни. През месец декември ще може да видим всички видеа на новите 14 песни.

Песните и видеата от V НФ"Детска мелодия на годината" се реализират с подкрепата на НФК, по Програма за "Възстановяване и развитие на частни организации в областта на културата, 2022".

Facebook коментари