Сряда, 19 Юни 2024 г.

Спомняте ли си хубавата Елена от Силистра, станала известна от Big Brother

Ерата на Big Brother отдавна приключи в България, а риалити предаванията промениха доста посоката си. Факт е обаче, че именно Big Brother роди първите риалити звезди у нас, а това беше ясен знак за нещо - навлизането на американската култура за локални селебритита, които не внасят реална стойност с талант.

Всички си спомняме за Пацо и историята му с Пеньо Даскалов, който по-късно стана Парис и се опита в музиката. Е, днес няма и следа от Пеньо, но пък Пацо е супер активен и чат-пат се появява в нета или по телевизията. Ние обаче се присетихме за една изкусителка, чиято звезда изгря във втори сезон на Big Brother, а именно - хубавата Елена от Силистра.

Смуглата красавица се прочу не само с външността си, но и с това, че изневери на съпруга си Мирослав. Припомняме, че през пролетта на 2021 г., Миро внезапно почина, но реакция от бившата му нямаше.

Истината е, че Елена е изчезнала от публичното пространство, а последните ѝ медийни изяви са от 2014-2015 година. По-рано тя бе и една от звездите в "Dancing with the stars", снима се за списание "Maxim", даваше и интервюта, но днес ситуацията е доста по-различна. В социалните мрежи Елена не може да бъде открита, но пък последно е била забелязана това лято от папараци в София. Тогава Елена бе щракната да товари кашони, излизайки от магазин за мебели.

"Гонили са ме от църква на Великден, заплювали са майка ми на улицата... Всяко нещо си има срок на годност. Не искам да стана на 50 години и пак да съм с етикета: Елена от Big Brother", разказа Елена в студиото на "Събуди се" преди години, когато се появи за последен път на екран.

Днес Елена живее напълно нормален живот, има си половинка, с когото се грижат за детенцето ми.

Facebook коментари