Сряда, 29 Ноември 2023 г.

Тита призна: Забравих и доброто, и лошото с Недко

Раздялата между Тита и състезателят по бойни изкуства Недко Николов е факт, но певицата не беше коментирала досега какво се е случило.

Това пък засили слуховете, че наистина е станала жертва на физически тормоз от страна на гаджето си. Тийнсензацията наруши мълчанието си с телевизионно интервю.

"Вече беше крайно време да бъда щастлива", намеква Тита за нова връзка в живота си. "Пазя мълчание, защото обичам да се държа на положение, както приляга на една дама, която не влиза в обяснителен режим. Но в последните години много хора се качиха на раменете ми, като им дадох поле за изява. Тя истината си я знаем, лошото е, че придобиха една слава, с която се възползваха зле… Продължавам напред и от тук нататък много ще внимавам какви хора допускам до личното си пространство", казва тя по повод бившия си приятел.

"Забравям за хората, че са съществували, че са били в моя живот. Това не знам дали е добро или лошо, не изтривам само лошите моменти, изтривам и хубавите – все едно този човек не е бил никога в живота ми, така че дори не си спомням честно казано…", сподели тя и с тези думи нанесе жесток удар по Недко Николов, коментира "Блиц".

Междувременно родената в Силистра поп изпълнителка отново намери начин да повдигне страстите в Инстаграм.

Тя се похвали не само с размера на гръдната си обиколко, но и с наглед доста стегнато дупе (на снимката).

Не е изненадващо, че хубавицата набързо събра почти 20 хиляди харесвания.

Повече от снимки с Тита - ТУК.

Facebook коментари