Понеделник, 25 Септември 2023 г.

Синя зона в Силистра вече може да се плаща чрез приложение

Синя зона в Силистра може вече да се плаща чрез приложение, показва справка на КВОРУМ.

Бързо навлизащата дигитализация през 21 в. всеки ден оставя все по-значим отпечатък в начина ни на живот, оптимизирайки и улеснявайки всички процеси и битови навици, които сме развили, посредством множество иновативни софтуерни решения. В това число софтуерните компании не правят изключение и с едно от най-разпространените и необходими човешки умения, а именно управлението на МПС. По официални статистики прекарваме средно около 4 години от съзнателния си живот шофирайки. В такъв случай би било лудост, ако не бяха разработени интелигентни мобилни решения за шофьори.

URBO Parking е мобилно приложение с което можете да си платите престоя в "Синя зона" в Силистра без да чакате.

Става бързо, лесно и гъвкаво паркиране и заплащане на синя и зелена зона не само на територията на Силистра, и на цяла България. Апликацията разполага с най-голямо покритие от над 12 града, включително София, Бургас, "Слънчев бряг", Банско, Стара Загора, Сливен, Пазарджик, "Св. св. Константин и Елена" и др.

URBO Parking е единственото решение, което позволява внедраване на иновативни решения в градска среда, като заплащане за 30 минути, цял ден и уикенд пакет, заплащане на скоби, и не на последно място за още по-дигитално и съвременно настроените граждани заплащане през Viber.

Facebook коментари