Понеделник, 26 Септември 2022 г.

Силистра събира помощи за пострадалите от наводненията в Карловско

Силистренска неправителствена организация организира благотворителна кампания и започна набирането на хранителни продукти и ученически помагала и пособия за подпомагането напострадалите от наводненията в съседната ѝ община Карлово.


"Екипът на Женско сдружение "Екатерина Каравелова" винаги с благодарност е посрещал помощта на дарители, които познават организацията като работеща в близост до хората, нуждаещи се от подкрепа" се казва в обръщение към силистренци в социалната мрежа.

"Но в този момент, в дните на невижданото по мащаби бедствие и човешко страдание, наши сънародници се нуждаят от съпричастността и подкрепата ни. Нека да бъдем до тях, пострадалите от наводнението в община Карлово, като ги подкрепим!
След направено проучване за най-належащите нужди на хората, Женско сдружение "Екатерина Каравелова" обявява дарителска кампания за набиране на:
• Консервирани и пакетирани храни – тъй като покъщнината на хората е унищожена, те нямат възможност да приготвят сами храната си;
• Ученически помагала и пособия – раници, тетрадки, флумастери, бои и всичко необходимо за училище за децата от бедстващите населени места."

Кампанията ще продължи от 12.09.2022 г. до 16.09.2022 г. Даренията ще се събират всеки ден от 9.00 до 17.00 часа.
Сборен пункт за даренията – офис на организацията:
гр. Силистра, бул. "Н. Й. Вапцаров" 51, етаж 2
телефон за контакт: 086 820 487

Facebook коментари