Неделя, 02 Април 2023 г.

"Възраждане" представи листата си в Силистра

Вчера пред приятели и симпатизанти на "Възраждане" бяха представени кандидатите за народни представители в листата на "Възраждане" за 20-ти МИР Силистра за предстоящите предсрочни парламентарни избори на 2 октомври.

Водач на листата е Маргарита Генчева, която е родена в с. Окорш и прекарва цялото си детство в прекрасния силистренски окръг.

По-късно завършва право в Софийски университет "Св. Климент Охридски" и повече от 20 години работи като юрист на различни нива в банковата система. При израстването в кариерата й е заемала различни длъжности, включително отговорни позиции като главен юрисконсулт и изпълнителен директор. В последните 15 години основен акцент в трудовата й кариера е организирането на работни процеси и ръководство на административни структури.

Следващата в листата е Маргарита Махаева, която е родена в град Силистра и също е магистър по право. Работила е като юрисконсулт в частна фирма, а към настоящия момент е адвокат към Софийска адвокатска колегия. Говори английски и руски езици, омъжена е, с две деца.

Трети в листата е Димитър Димитров, който работи повече от 10 години като агроном, след като завъшва бакалавърска степен специалност"Агрономство", а по-късно и магистратура "Растителна защита" в Аграрен университет - Пловдив.

Facebook коментари