Събота, 20 Април 2024 г.

Млада силистренка е новата попфолк надежда на "Пайнер"

Симон е новото попълнение на "Пайнер", съобщава signal.bg. Съвсем скоро зрителите на телевизия "Планета" и Planeta 4K ще видят дебютния видеоклип на най-новата изпълнителка в музикалната компания.

Песента и видеото ще получат своята премиера в YouTube канала – PlanetaOfficial този петък точно в 16.00 часа, а заглавието е "Ниагара".

За себе си Симон разказва: "Родена съм в красивото китно градче Силистра, разположено на брега на река Дунав. – разказва ни самата певица. – На 20 години съм и съм зодия Дева. Определям се като добре организирана и дисциплинирана. Обичам динамичния живот и може би оттам идва и страстта ми към високите скорости. Адреналинът, докато карам коли, джетове и сноуборд, ме кара да се чувствам добре. Трудно се доверявам на хората и много малко знаят коя е истинската Симон…"

Младата изпълнителка споделя, че в своя 20-годишен живот вече се е сблъсквала не само с хубави и приятни, но и с трудни моменти, но музиката е била тази, която винаги й е помагала.

"Музиката е движещата сила в моя живот, както и семейството ми. От много малка се занимавам с музика. Започнах да свиря на пиано още на 4 години. На 10 започнах и с уроците по пеене. Завършила съм НМУ "Любомир Пипков" в София, със специалност "Поп и джаз пеене". Към днешна дата съм студентка, но със специалност различна от музиката – интериорен дизайн. И все пак музиката е животът ми…", споделя Симон.

"Щастлива съм, че съм част от "Пайнер" и мисля, че съм попаднала на точното място в точното време. Очаквам най доброто…"

Facebook коментари