Петък, 30 Септември 2022 г.

Силистра остана без заместник областен управител

В Областна администрация Силистра бе проведен ритуал за изпращане на досегашния заместник-областен управител Минчо Йорданов, който бе освободен от поста със заповед на министър-председателя на Република България, считано от 12 август 2022 г.

Пред служителите на администрацията областният управител инж. Николай Неделчев му благодари за работата в политическия кабинет на областта от м. юни м.г. в рамките на година и два месеца. В специален адрес до г-н Йорданов се казва: "Вие успяхте да се сработите с различни екипи и да реагирате по най-полезен за област Силистра начин при взаимодействие с институциите, призвани да организират избори и да решават регионални проблеми.

Достойно представяхте областта на форуми у нас и в съседни страни, с които е актуална реализацията на трансгранични проекти! Желая Ви лично здраве и участие в нови начинания, както и успешно гражданско присъствие в обществото!".

Минчо Йорданов заемаше поста от определената за БСП квота. Очаква се скоро да бъде назначен нов заместник областен управител на Силистра (бел.ред.)

Facebook коментари