Понеделник, 15 Август 2022 г.

Тита заряза бургаския ММА боец Недко

Родената в Силистра певица Тита скъса с гаджето си Недко, пише HotArena. Пищната поп изпълнителка е зарязала MMA боеца, който е наричан българският Конър Макгрегър.

Крахът на връзката на Тита и мускулестия мачо настъпва преди седмици. За раздялата между двамата се заговори и по време на рождения ден на красавицата. Тогава Тита празнува по женски и не получи специална изненада от любимия си Недко. Малко по-късно тя премахна всички общи снимки с мъжагата в социалните мрежи. Недко направи същото.

Каква точно е причината за раздялата между MMA боеца и надарената хубавица, двамата мълчат.

Според клюкари именно русата красавица е сложила край на връзката си с MMA боеца. Недко постоянно я ревнувал и не я оставял на мира. Накрая на Тита ѝ писнало. Тя иска свобода, която с Недко, за съжаление не получава, и сложила край.

Това е поредната връзка на изпълнителката на "Антилопа", в която не се стига до годеж, макар напоследък певицата да е категорична, че иска да се види в бяло и да има собствено семейство. Певицата и Недко бяха заедно близо две години и всички очакваха да не са просто гаджета, а да предприемат следващата стъпка. Двойката дори бе свила любовно гнездо.

Facebook коментари