Неделя, 07 Август 2022 г.

При съседите: Изрод отвлече и блудства с малко момиченце в Добрич

40-годишен мъж е задържан за блудство с 8-годишно момиченце в Добрич

Малката Ева е изчезнала около 13 часа в сряда. След издирване, тя е открита в 10 часа на 4 август.

Първоначалните данни са, че в сряда следобед Ева и двете й сестри излезли да играят навън. Те живеят в района на "Христо Ботев", а майката работи в курорта Албена до 16,30 часа.

На своя глава децата са излезли и са отишли на пързалката през магазин в центъра на града. По някое време средното по възраст дете изчезнало. Другите две се прибрали вкъщи и споделили на майката, която подала сигнал в полицията.

Днес на специален брифинг прокурор Даниел Илиев - говорител на РП Добрич информира, че децата често просели. Именно така обвиняемият успял да отведе със себе си момиченцето. Той се възползвал от това, че то отишло да му иска пари. Дал му лев и го завел да му купи сладолед. Спечелил доверието му, 40-годишният мъж повел детето към село Плачи дол, където живеел и работел. Около 16:00 часа го оставил в постройката, която обитавал, и го заключил.

Мъжът се върнал няколко часа по-късно и, тъй като детето плачело и искало да си тръгва, той го завързал. Преди да заспят С.М. извършил блудствени действия спрямо малолетното момиченце.

Пострадалото дете било открито на 4 август 2022 година в централната част на Добрич, отново само. То било оставено там от обвиняемия, а самият той изчезнал.

След изясняване на фактите и обстоятелствата около изчезването на момиченцето и установяване на съпричастността на 40-годишниня С.М., той бил намерен и задържан. Повдигнати са му две обвинения. Назначена е съдебно – медицинска експертиза, разпитват се свидетели на случилото се.

Работата по доказване и документиране на деянието продължава под ръководството и надзора на Районната прокуратура в Добрич. Предстои внасяне на искане за налагане на най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо обвиняемия.

Facebook коментари