Четвъртък, 08 Декември 2022 г.

С Р А М !!! Само трима души са се отзовали от вчера и са посетили трансфузионния център в болницата, като от двама е взето кръв

Официален бюлетин на ОДМВР – Силистра

41-годишен мъж е задържан в полицейския арест, след като намушкал с нож съпругата си. Произшествието е станало днес около 12.00 ч. по ул. "Дръстър" в Силистра. Според първоначалната информация двамата се спречкали, след което мъжът с инициали Й.Г. нанесъл на съпругата си (32 г.) 3-4 прободни рани с нож в областта на шията, гърдите и корема. Жената е оперирана по спешност в силистренската болница, към момента има опасност за живота й. Извършителят на престъплението е задържан, той е криминално проявен, осъждан. По случая е образувано досъдебно производство.

Информация на "КС"

По непотвърдена все още информация на "КС" пострадалата жена пред ОУ "Н.Й.Вапцаров" е от Габрово, и е била настанена в кризисен център за жени, претърпели домашно насилие. Явно изтекла информация за местонахождението и е довело в Силистра насилника.Той я пресреща на тротоара пред училището и й нанася първо жесток побой пред собствените им деца, след което три пъти я промушква с нож, като единият от ударите попада в сънната артерия. В момента пострадалата е в реанимация на МБАЛ-Силистра с опасност за живота.
Информация на МБАЛ-Силистра
Уведомяваме Ви, че в ОАИЛ при "МБАЛ-Силистра" АД е приета жена с множество прободни рани, нанесени от бившият и съпруг пред училище "Вапцаров".
Същата е в критично състояние . Претърпяла е голяма кръвозагуба.
Желаещите да помогнат с кръв да се обърнат към Отделение по трансфузионна хематология при "МБАЛ-Силистра" АД.
За информация по случая можете да се обърнете към Д-р Даниела Костадинова – Изп.директор на "МБАЛ-Силистра" АД на телефон 086/818 - 444 или GSM 0895434005
Информация от 03.06.2010г
По информация на д-р Даниела Костадинова за момента жената е в стабизилирано състояние без пряка опасност за живота. Дарявайте кръв, независимо от вашата група!

Facebook коментари