Петък, 12 Април 2024 г.

Биляна Тончева: Трябва да се научим да работим по новите еврометоди

Вече повече от десет години фирмата ни е консултанска компания, като дейността ни е по европейски проекти като най-важното, което искам да отбележа, че в нашата практика никога не вземаме пари предварително. Практика е фирмата да получава парите си чак, когато проектът е спечелен. Ако една фирма е подготвена проекта, ние го входираме, преглеждаме, коригираме, ако е необходимо и входираме го, когато е спечелен фирмата заплаща нашата консултанска услуга. Това каза в интервю за Общинско радио-Силистра адв. Биляна Тончева прокурист в "Еко глоуб" ООД - клон Силистра.

"Всъщност може да се кандидатства по програмата за развитие на селските райони, като тук могат да кандидатстват земеделски преработватели, като новото е закупуването и поставянето на фотоволтаици. Биляна Тончева сподели, че очаква нова програма в системата на технологичната модернизация, като всяка една от машините може да бъде закупена за производствените фирми.Тончева сподели, че в тези фирми и програми могат да участват само фирми с тригодишна история.

"Мисля, че подобна практика в областта има и ще има успех в областта защото единственият път е да се обновява и да оцелява. Под различните форми бизнесът се събужда и е на ясно, че за да успее на технологично ниво трябва да получава европейски пари, за да може да обновява своя технологичен парк. За да е в час със всичко, което се случва", каза в заключение адв.Биляна Тончева.

Facebook коментари