Понеделник, 15 Август 2022 г.

Дебютният клип на младежка рок банда от Силистра събира хиляди гледания в Ютуб

Дебютният клип на младежката рок банда от Силистра "Графит" събира хиляди гледания в Ютуб, десет дена след като бе качена на платформата.

Парчето "Летя", което е гледно вече повече от 7 000 пъти е по музика и аранжимент на Иван Неделчев (ръководител на рок клуба към НЧ "Доростол" в Силистра) и текст на Графит и Боби Ейнджъл. Видеото е заснето от Павел Симеонов (aka Shutterflow), а продукцията е на Penta Records."

Групата е съставена от млади хора от 16-годишния Иван - барабани (ученик в ЕГ Силистра), до 28-годишния Димитър - китара, както и от две 17-годишни дами - десетокласнички: Деси - вокал и клавир (ученичка в ЕГ Силистра), и Мартина - бас китара (ученичка в ПМГ Силистра). Клипът към песента е сниман в Езикова гимназия Силистра. В представянето на песента в Дарик радио участва и Боби Ейнджъл - промоутър и организатор на два фестивала.

В края на юни силистренската ученическа банда спечели Националния фестивал за ученически и студентски рок групиГрупата "Графит" от Силистра е първенец сред учениците, следвани от "Deathmag" от Пловдив и от "Spleen" от Варна на Националния фестивал за ученически и студентски рок групи в Добрич.

Facebook коментари