Понеделник, 08 Март 2021 г.

Българският евродепутат от ГЕРБ Мария Неделчева организира кръгла маса "Земеделие и политика – връзката си ти"

На 11 април 2011 г. (понеделник) в град Разград ще се проведе третата кръгла маса от Обществения дебат за Общата селскостопанска рамка на ЕС за периода 2014 – 2020 г. Инициатор на дискусиите е българският евродепутат от ГЕРБ Мария Неделчева и се провеждат с партньорството на Министерството за земеделието и храните, Асоциацията на земеделските производители в България и най-голямата европейска неправителствена организация на земеделските производители Copa Cogeca. Кръглите маси се провеждат под мотото "Земеделие и политика – връзката си ти".
На дискусията в Разград са поканени представители на земеделските производители и животновъди от областите Разград, Русе, Силистра, Габрово, Велико Търново. Пред тях ще бъдат направени разяснения по всички промени в първи и втори стълб на новата Обща селскостопанска политика. Лектори на кръглата маса ще бъдат евродепутата Мария Неделчева, директорът на Дирекция "Директни плащания и пазарна подкрепа" в MЗХ Снежана Благоева, председателят на УС на АЗПБ Христо Цветанов и политическия съветник по въпросите, свързани с млякото, кравите, овцете, козите и меда в Copa-Cogeca Камелия Джиорфи.
Кръглата маса ще започне в 11:00 часа, на 11 април 2011 г, понеделник. Събитието ще се проведе в хотел "Централ" (ул. "Бели Лом" 40).

Facebook коментари