Петък, 12 Август 2022 г.

Силистренски ученици реализираха проекта "Тегулициум" в село Ветрен

На 24.06.2022 г. приключиха дейностите по проект "Тегулициум" на група "Ентусиасти сред природата" към ПГМТ "Владимир Комаров" по съвместна конкурсна сесия "Младежта срещу насилието и наркотиците" и "Младите за Силистра" 2022.

Това се случи в с. Ветрен на брега на р. Дунав, на мястото, което получи име бивак "Ветрен" – местност предназначена за къмпингуване, отдих, разходка, риболов или просто почивка с приятели.

Участници, партньори и ръководители се поздравиха за положените усилия, за споделените моменти, за постигнатите резултати. След кратка официална част по награждаване на най-активните участници и партньори пристъпиха към игри и забавления.

Реализирането на проект "Тегулициум" стана възможно благодарение на финансовата подкрепа на Община Силистра и благодарение на всички, които спомогнаха за осъществяването й, а именно:

- Ръководството на ПГМТ "Владимир Комаров";
- Кметство Ветрен;
- СНЦ "Дунавски клуб" Силистра;
- Мотоклуб MC Free Riders – Silistra;
- Мотоклуб Iron Cross MCC – Silistra;
- Магазин за детски играчки "Пинокио" Силистра

От училището благодарят още на група "Ентусиасти сред природата" за отговорното отношение и хъс, на всички родители, които са се отзовали.

Специални адмирации за учителя по ФВС безвъзмездно осигурил транспорт за пренасяне на тежките маса, пейки и табели до бивак "Ветрен", както и се включи в дейностите по монтирането им. Всичко това бе отлично планирано и организирано от ръководителите г-жа Ивелина Филипова и г-н Чавдар Нейков.

Facebook коментари