Събота, 25 Юни 2022 г.

Шефът на силистренския инспекторат защити IV дан

На 18 юни 2022г. в гр. Варна се проведе семинар по полицейска лична самозащита ,воден от шихан Тони Петров. В него взеха участие около петдесет инструктора на БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ ПО ПОЛИЦЕЙСКА ЛИЧНА САМОЗАЩИТА и деца от ЦПКДК.

Председателя и треньор на карате клуб ШОТО – ВИТЯЗ и началник отдел "Инспекторат" в община Силистра сенсей Валери Великов, участва в семинара, и успешно защити майсторска степен IV дан.

"Искам се върна в далечната 1990г. на провелото се първото състезание по полицейска лична самозащита в гр. Казанлък. В него взеха участие представители на всички окръжни дирекции на МВР от страната. След тежки и оспорвани срещи до финала стигнаха отборите на ОДМВР гр. Силистра - Валери Великов , Юлиан Михайлов и ОДМВР гр. Монтана – Тони Петров, Златко Тодоров. Това е голям успех за нашите по малки дирекции в системата на МВР. Доста години след това, двата отбора се класираха в челната тройка. Отбора на ОДМВР гр. Силистра беше подготвен и воден от сенсей Христо Банков. Нека тия наши успехи не се забравят , и стимулират подрастващото поколение както във всички клубове занимаващи се с бойни изкуства".

Това заяви сенсей Валери Великов.

Facebook коментари