Четвъртък, 29 Февруари 2024 г.

Българо-румънска палата ще съдейства на всички силистренски фирми желаещи да участват в Romexpo

BIFE-SIM е най-значимото търговско изложение за мебели, оборудване и аксесоари в Румъния, което ще се проведе между 22 и 25 септември 2022 г., в най-големия изложбен център в Букурещ - Romexpo.

На BIFE-SIM се представят най-новите тенденции в мебелите, оборудването, декорациите и аксесоарите, както на румънския, така и на международния пазар. Участниците показват класически и модерни мебели, такива от масивна дървесина или комбинация между различни материали, ръчно рисувани, кожени, стъклени аксесоари и др.

Българо-румънска палата е дългогодишен партньор на Romexpo за България и подкрепя компаниите при представянето им на изложенията. Екипът поема цялата комуникация с организаторите, подготвя и подава документите на фирмите, съдейства при избора на място и щанд. Всички компании, които участват в изложенията на Romexpo чрез БРТПП, са активно промотирани сред бизнеса в Румъния, както и в рамките на изградената партньорска мрежа на Палатата.

Основни категории в изложението:

Класически мебели – обзавеждане за спални, трапезарии, всекидневни, детски стаи, кухни, библиотеки и др.; дивани, фотьойли, столове, градински мебели, лакове, бои, лепила и помощни материали за мебелната индустрия;
Дизайнерско обзавеждане;
Мебели и оборудване за обществени сгради – офиси, училища, детски градини, болници и др.;
Вътрешна и външна декорация – осветление, килими, пердета, подови настилки, врати и др.;
Инструменти, машини и оборудване за обработка на дърво и производство на мебели;
Суровини и компоненти за мебелната промишленост.

Желаещите да участват в изложението да се свържат с Гергана Илиева, гр. Русе, ул. Войводова 12-14, телефон: +359 82 507 606. e-mail: info@brcci.eu.

Facebook коментари