Понеделник, 27 Юни 2022 г.

Учители от ОУ "Отец Паисий" – Силистра посетиха република Турция

Преподавателите от основно училище "Отец Паисий" – Милена Цанева, координатор по "Еразъм +" и Христина Димитрова посетиха република Турция в рамките на едноседмична мобилност по проект "Scientists in STEAM action: applying the flipped classroom pedagogical strategy through institutional partnerships". За това съобщиха от учебното заведение.

В периода 29.05.-04.06.2022г. партньорите по проекта реализираха следните дейностите от работната програма: представяне на участниците в проекта - Турция, Италия, Гърция, Румъния и България, представяне на държавите, учебните институции и образователните системи, запознаване с метода "Flipped classroom " от координатора по проекта.

Дейностите включваха и представяне на реализирани добри практики в STEAM дисциплините от всички участници по проекта, представяне на eTwinning иTwinSpace - eTwinning tools от държавите Гърция и Турция.

Анализ, заключения и коментар на предстоящи дейности, който ще бъдат реализирани по проекта, както и заключителна церемония, връчване на сертификати.

Facebook коментари