Четвъртък, 30 Юни 2022 г.

КТ "Подкрепа" в Силистра наградиха учители

КТ "Подкрепа" в Силистра наградиха учители

От синдикат "Образование" на КТ "Подкрепа" в Силистра са предложени за награди и наградени шестима учители по случай 24 май

От синдикат "Образование" на КТ "Подкрепа" в Силистра са предложени за награди и наградени шестима учители за принос в образователното дело и постигнати високи резултати в учебно- възпитателната дейност, съобщиха от синдиката.

С наградата "Стоян Михайловски" на синдиката е удостоен Ивелин Атанасов Илиев – старши- учител от гимназиален етап в СУ "В. Левски" в гр. Дулово за въведени иновации в образованието и постигнати отлични резултати. С наградата "Неофит Рилски" на Министерството на образованието и науката е отличена Ваня Янкова – старши- учител в ОУ " Св. Св. Кирил и Методий" в Силистра - начален етап - за постигнати високи резултати и за активна синдикална дейност. За среща с президента е определена Тодорка Михнева – старши- учител в ДГ "Нарцис" в Силистра за постигнати високи резултати в предучилишното образование.

За възрожденския дух, творческите успехи и постигнати отлични резултати с почетното отличие "Евлампия Стоева" на местната организация на синдиката са отличени Гюлер Расим - логопед в ДГ "Радост" в Силистра, Павлина Андреева - старши- учител начален етап в основно училище "Св.Св. Кирил и Методий" в Силистра , Латинка Димитрова – старши-учител в ЕГ "П. Яворов" в Силистра.

Facebook коментари