Понеделник, 27 Юни 2022 г.

Д-р Мария Димитрова ще е новия стар общински ръководител на ГЕРБ в Силистра

Над 150 членове на общинската структура на ПП ГЕРБ номинираха ново общинско ръководство.

Общинската структура на ПП ГЕРБ – Силистра проведе отчетно-изборно събрание, на което присъстваха г-н Тодор Тодоров - областен координатэр и член на ИК на ПП ГЕРБ, г -н Ивелин Статев - народен представител, д-р Юлиян Найденов - кмет на община Силистра, общински съветници, кметове на кметства.
Общинският ръководител на ГЕРБ - Силистра д-р Мария Димитрова представи отчет и анализ за дейността на структурата за периода 2018г.-2021г.

В него д-р Димитрова представи проведените през годините инициативи от общинското ръководство, от структурите на МГЕРБ, ЖГЕРБ, ПГЕРБ и СГЕРБ.

"Измина една трудна изборна година в условията на пандемия, галопираща инфлация, политическа и икономическа криза, проведени три пъти избори за парламент и два пъти за президент. Всички очакваме промяната, но тя не се случва. Управлението на ГЕРБ се оказва най-доброто от 30-те години на демокрацията. Благодаря на всеки един от вас за положения труд по време на проведените избори, на тези които повярваха в нас и гласуваха за нас, на членовете на СИК, за неуморната работа на щаба през всички изминали избори , както и за пълното съдействие от страна областния координатор г-н Тодор Тодоров. Вероятно ще се изправим пред нови предсрочни избори. Ето защо е важно да имаме силно и работещо ръководство.", каза още г-жа Димитрова.

Д-р Юлиян Найденов сподели пред членовете на ПП ГЕРБ, че към настоящия момент общините срещат затруднения по обезпечаването на текущите разходи. Областният секретар Денислав Димитров представи резултатите от изминалите избори. Народният представител г-н Ивелин Статев поздрави присъстващите и подчерта, че ПП ГЕРБ е силна и конструктивна опозиция, която отстоява позиции и политики в интерес на българските граждани.

Областният координатор на ПП ГЕРБ – Силистра Тодор Тодоров поздрави присъстващите и изрази високата си оценка за работата на общинското ръководство и дейността на неговия председател. " Изключително се радвам, че виждам една пълна зала с хора, които вървят в една посока и искат да работят за развитието на България. За тези години вие доказахте, че сте изградили един сплотен и силен отбор. Желая ви здраве и вяра ".

Събранието продължи с номинации за общински ръководител, организационен секретар и членове на общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Силистра.

Те ще бъдат утвърдени с решение на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

Д-р Мария Димитрова благодари за отговорността и всеотдайността на всички.

Facebook коментари