Петък, 01 Юли 2022 г.

За поредна година ГЕРБ Силистра отбеляза традиционното мероприятие "Празник на българската носия"

За поредна година ГЕРБ Силистра отбеляза традиционното мероприятие "Празник на българската носия "

Членове, приятели и симпатизанти на областната структура на ГЕРБ - Силистра, за поредна година отбеляза традиционното мероприятие " Празник на българската носия " На мероприятието участваха над 450 родоболюбиви българи от област Силистра, съобщиха от партията.

Идеята е на областния координатор Тодор Тодоров. За доброто настроение на присъстващите се погрижиха местните оркестри " Истър" и "Еделвайс" , специален гост - изненада бе фолклорната певица Нелина.

Приветствие към гостите на събитието отправиха Ивелин Статев - народен представител , Денислав Димитров - областен организационен секретар, Мария Димитрова- общински ръководител на община Силистра.

"Във времена като тези на нас се пада отговорността традициите да се поддържат, обичаите да се спазват, Българският дух да се възражда! През годините съм имал честта да бъда до най-успешния премиер в новата история на България. Човек, който милее за благото на народа и просперитета на държавата, г-н Бойко Борисов! Да последваме неговият пример! Да живее България !" заяви областния координатор Тодор Тодоров към присъстващите.

Празненството продължи с богата програма, включваща песни, танци и кръшни народни хора.

Facebook коментари